donderdag 17 april 2014

Het leven van een loser

Het verhaal gaat over een jongen genaamd Bram Botermans
Bram gaat met zijn vriend Theo naar de brugklas. Maar zijn moeder komt dan met het geniale idee om Bram een dagboek te laten schrijven. Bram vindt het kinderachtig om een dagboek te schrijven dus hij noemt het maar een logboek. Het brengt ook wat problemen mee als zijn broer Rick zijn logboek te pakken krijgt want hij wordt daarmee gepest.

Het boek is geschreven door de Amerikaanse schrijver Jeff Kinney. Hij is geboren in de verenigde staten van Amerika. Hij is niet alleen Kinderboeken schrijver maar ook striptekenaar en programmeur van online computerspelletjes. Het boek heeft een serie van 8 verschillende boeken en het eerste boek was uitgegeven op 1 april 2007  door  Amulet Books een Amerikaanse uitgever

Ik zelf vind het boek heel leuk omdat er veel echt leuke grapjes in zitten bijvoorbeeld Bram ging bijna naast Jasper Bril zitten maar hij ontkwam het nog maar net .Toen dacht hij ik zal het volgende lesuur wel tussen twee meiden gaan zitten. Het ene meisje schreef een briefje: Bram is een sukkel en vroeg om het door te geven aan kim. dan zegt hij ja. en er zitten ook veel leuke striptekeningen in. Een van de andere redenen waarom ik het een leuk boek vind is omdat het lijkt alsof het aan je wordt verteld. Want het is in de gedachten van Bram geschreven. Daarom is het ook heel origineel verhaal. het verhaal is in Nederland en zelfs wereldwijd bekend. Toch is het boek soms verwarrend als het dan ineens ergens anders over gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten